Monitor Kesehatan Kebugaran Renang Monitor Detak Jantung XZ831

Katrangan singkat:

Iki minangka pita lengen ngawasi denyut jantung XZ831 sing bisa digunakake nalika nglangi, sing cocog kanggo macem-macem skenario olahraga.Nalika nglangi, sampeyan bisa cocog kaca tingal nglangi lan nganggo ing tali kacamata.Sensor bisa diselehake ing cedhak candhi kanggo ngawasi data detak jantung kanthi nyata.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Iki minangka pita detak jantung sing bisa digunakake kanggo nglangi.Iki IP67 anti banyu lan desain ergonomis ora mung bisa dipakai ing gelang lengen, nanging uga ing kacamata renang.Liwat mode transmisi Bluetooth / ANT + nirkabel, kompatibel karo umume aplikasi olahraga ing pasar, ngawasi data denyut jantung kanthi nyata.Pangisi daya magnetik, pangisi daya cepet, daya tahan dhuwur.

Fitur produk

● Data detak jantung wektu nyata.Intensitas olahraga bisa dikontrol ing wektu nyata miturut data denyut jantung, supaya bisa entuk latihan ilmiah lan efektif.

● Dirancang Khusus kanggo Kacamata Renang: Desain ergonomis njamin pas sing nyaman lan mulus ing candhi sampeyan.Cara sing paling dipercaya lan trep kanggo ngawasi detak jantung nglangi, tetep Lacak Kinerja Renang.

● Pangeling geter.Nalika detak jantung tekan area bebaya intensitas dhuwur, armband detak jantung ngelingake pangguna supaya bisa ngontrol intensitas latihan liwat geter.

● Transmisi nirkabel Bluetooth & ANT+, kompatibel karo piranti pinter iOS/Andoid lan ndhukung macem-macem aplikasi fitness

● IP67 anti banyu, seneng olahraga tanpa wedi kringet.

● Indikator LED warna-warni, nuduhake status peralatan.

● Langkah lan kalori sing diobong diwilang adhedhasar lintasan olahraga lan data detak jantung

 

Parameter produk

Model

XZ831

Bahan

PC + TPU + ABS

Ukuran produk

L36.6xW27.9xH15.6 mm

Range ngawasi

40 bpm-220 bpm

Jinis baterei

80mAh baterei lithium sing bisa diisi ulang

Wektu Ngisi Daya Penuh

1,5 jam

Urip baterei

Nganti 60 jam

Waterproof Siandard

IP67

Transmisi Nirkabel

BLE & ANT+

Memori

Data denyut jantung per detik terus-terusan: nganti 48 jam;

Data langkah lan kalori: nganti 7 dina

Dawane Tali

350 mm

XZ831 英文详情页 R1_页面_01
XZ831 英文详情页 R1_页面_02
XZ831 英文详情页 R1_页面_03
XZ831 英文详情页 R1_页面_04
XZ831 英文详情页 R1_页面_05
XZ831 英文详情页 R1_页面_06
XZ831 英文详情页 R1_页面_07
XZ831 英文详情页 R1_页面_08
XZ831 英文详情页 R1_页面_09
XZ831 英文详情页 R1_页面_10
XZ831 英文详情页 R1_页面_11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Shenzhen Chileaf Electronics Co., Ltd.